De standaard eettijden verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Een aantal ontbijtconcepten pakt dit goed op!

De klassieke drie-eenheid ontbijt-lunch-diner wankelt. Door flexibilisering en individualisering van arbeid gaan we over naar zes of meer eetmomenten per dag. Waarom een croissant-verse jus om tien uur 's avonds? Omdat het kan!

Clockless meals

Waarom niet om zes uur opstaan met een espressoshot in combinatie met gember, rode biet en chocolade? Na een late breakfast zo tussen tien en twaalf gaan we over tot een booster (een handvol noten) tussen twee en vier in de middag die ons voldoende ademruimte geeft tot het aperitiefmoment zo rond een uur of zes. De gast wil anno 2016 steak frites om 11 uur in de ochtend en bestelt zonder blikken of blozen havermout om 4 uur ’s middags. 

Ontdek meer over clockless eating en lees over de ontbijtconcepten die dit goed hebben opgepakt!