Bij @KanaanBerlin komen de gerechten uit alle delen van het #MiddenOosten. Bekijk onze ontmoeting met Kanaan!

Malawach, een typische pannenkoek uit Jemen gecombineerd met sabich, een humusvariant uit Irak. Of shakshuka, een traditionele ontbijt uit Israël gecombineerd met een romige Palestijnse humus. Maar het zijn niet alleen de gerechten die restaurant Kanaan zo speciaal maken...

Mix van nationaliteiten

Het restaurant wordt gerund door de Israëlische Oz met in de keuken de Palestijnse chef Jalil. Nog meer bijzonder is misschien wel de witte en zwarte brigade bestaande uit Marokkanen, Italianen, Turken, Syriërs, Duitsers en Russen. Gebroederlijk werken zij samen en is hun liefde voor eten en gastvrijheid belangrijker dan politiek, religie of sport.

Lees meer over Kanaan!  

Check hier de video die wij maakten bij restaurant Kanaan