Jarenlang stond Berlijn bekend om bier, braatworsten en de booming techno... That's history!

Hier komt verandering in. Berlijn is namelijk bezig met het introduceren van gezonde en eerlijke lokale producten.

Berlijn anno 2016

Berlin is reinventing itself! In navolging van grote Europese food capitals als London, Barcelona en Amsterdam, is ook Berlijn goed op weg om een food capital te worden. In de stad komen er steeds meer creatieve en inspirerende restaurantconcepten boven drijven, iets wat nieuw is in de Duitse hoofdstad.

Veggie and vegan heaven

Vegetariërs en veganisten worden enorm serieus genomen in Berlijn, getuige het grote aantal restaurants en hun brede assortiment aan vegetarische gerechten. Cookies Cream is een van de restaurants waar zelfs de meest doorgewinterde carnivoren voor de bijl gaan. Op het menu zijn alleen vegetarische producten terug te vinden.

City Guide Berlijn!

Food Inspiration reist de hele wereld over, op zoek naar inspirerende concepten. Dit werk hebben we onder meer gebundeld in onze City Guides. Ontdek de 5 hipste wijken van de stad. Maak kennis met ruim 60 inspirerende concepten die wij voor je selecteerden. Bestel nu de City Guide Berlijn voor 35 euro en geniet!