NU EVEN NIET! We selecteerden de beste hotels om te ontsnappen aan de grote, boze buitenwereld.

Bij Monverde word je ondergedompeld in de wereld van wijn. Niet letterlijk natuurlijk.

For wine lovers

Monverde ligt in Amarante, Portugal, de thuisbasis van Quinta da Lixa. Een wijnmakerij die het Monverde hotel heeft staan op hun grond. Toevallig! Met een wijntour, een spa, binnen- en buitenzwembaden en speciaal ingerichte kamers voor wijnproeverijen, is dit hotel perfect om te ontsnappen aan de stressvolle buitenwereld.

Binnen = buiten

Het hotel gebruikt oude, vervallen gebouwen op het terrein, aangevuld met nieuwbouw. Over verschillende gebouwen zijn in totaal 30 gastverblijven verspreid. Monverde is ontworpen om de bezoeker zijn omgeving te laten ontdekken. Binnen het hotel kan het ook een beetje buiten zijn.

Ontdek meer ‘bubblehotels’ in de hoteleditie van Food Inspiration Magazine. 
 

Beeld: Jose Campos