We vroegen studenten van stylingacademie Artemis om het hotel van de toekomst te ontwerpen. Dit is wat ze bedachten…

Jonge mensen kunnen onbegrensd en met een open blik hun visie tentoonspreiden. Om de toekomst van de hotellerie te kunnen doorgronden, vroeg Food Inspiration aan studenten van stylingacademie Artemis om het hotel van de toekomst te ontwerpen. En te onderzoeken welke rol food daarin speelt.

Core Hotels

Geen emotieloos en gevoelloos verblijf in een saaie kamer, maar een emotionele en zintuigelijke beleveniswereld waarin het food-DNA van een stad of regio centraal staat.

Food experience

Bij Core Hotels komen gasten in aanraking met de invloedsferen uit de directe omgeving van het hotel. Het hotel is merendeels uit glas gebouwd en wordt zo een geheel met het landschap. Middelpunt is een binnentuin. Gasten komen hier om samen te koken en te dineren. In omliggende ruimten op de begane grond is een food experience waar gasten streekingrediënten halen en vervolgens mee kunnen koken.

Benieuwd wat andere studenten bedachten? Bekijk het in de hoteleditie van Food Inspiration Magazine.