Een tot de nok toe gevuld restaurant met hongerige gasten om 4 uur ’s nachts die zich tegoed doen aan borden met vlees once a year: Rijsel

Niet zomaar vlees, maar de geprezen côte de boeuf die Rijsel mede tot het succes heeft gemaakt dat het restaurant momenteel heeft. Iets anders is er niet te bestellen. Oké, de hele dag eet je er niet, maar één keer per jaar transformeert Rijsel haar restaurant tot all-night vleesparadijs. Na de normale avondshift schuif je hier aan om tot 9 uur in de ochtend niets anders dan Rijsel’s geprezen côte de boeuf te verorberen.

Het idee werd bedacht voor de Amsterdamse horeca-incrowd, want waar eet je zelf nog goed als je je laatste gasten ’s avonds laat naar buiten begeleid? Chef-kok Joris Bijdendijk van RIJKS nam het idee in 2015 al over met ‘RIJKS after dark’, waar hij van 11 uur ‘s avonds tot 3 uur ’s nachts kip van het spit serveerde.

 

Marcusstraat 52, Amsterdam

 

Lees meer slimme 24/7 concepten in het nieuwste Food Inspiration Magazine: Clockless eating.