Hoe herken je een all-day restaurant dat clockless voor je openstaat? Hierin speelt de fysieke omgeving en de uitstraling een rol.

Just around the corner

Een warm interieur vol contrasten (de combinatie van retro met Scandinavisch) met speciaal ingerichte hoekjes - voor ieder moment van de dag - nodigt uit om de klok rond binnen te stappen. Je maakt de verschillende dagdelen duidelijk door verlichting, maar ook door ’s middags het bestek in een beker op tafel te plaatsen en datzelfde tafeltje ‘s avonds in te dekken.

Nodig uit

Om ervoor te zorgen dat je gasten jouw zaak als een thuis beschouwen waar ze op elk moment van de dag welkom zijn, moet je hen rechtstreeks aanspreken met buiten een zichtbaar menu. Daarnaast wil je ook aan je buurtbewoners je concept toelichten. Heldere communicatie verricht wonderen wanneer er door ruimere openingstijden overlast dreigt te ontstaan.

Lees meer over clockless eating in het nieuwste Food Inspiration Magazine.