Geen oude worstjes en droge broodjes in Kopenhagen, maar de luxe versie van traditionele hotdogs #hotdogspot

Voor de beste hotdogs ga je naar Kopenhagen bij DØP.

Puur (en) biologisch

De worsten die DØP gebruikt voor de hotdogs zijn gemaakt van enkel biologisch vlees. Het brood is volkoren, van langzaam gerezen deeg en getopt met lijnzaad. Ook alle toppings zijn volledig biologisch, van de remouladesaus en de gefrituurde uitjes tot aan de drankjes.

Traditioneel versus modern

Je kunt hier kiezen voor het traditionele Deense smørrebrød, of bijvoorbeeld een pittig rundvlees worstje met puree van aardappelen en rapen. Ook vegetariërs kunnen hun lol niet op met DØP’s vegetarische hotdogs. DØP heeft niet alleen veel prijzen en awards gewonnen, maar ook de harten van Kopenhagen, dus een echte hot (dog) spot.

In het nieuwe magazine staan nog veel meer toffe hotspots aan de Noordzee!