Deze pizzeria weet hoe het werkt: ingrediënten uit eigen urban farm, aangevuld door lokale boeren. Lekker vers!

Bij The Herb Garden in New Castle is 70% van de gerechten die deze pizzeria serveert, gemaakt met ingrediënten die van hun eigen urban farm komen.

Vers, gezond en open

Alle groente en kruiden worden op het dak of in mini kassen aan de muur gekweekt en er zijn twee medewerkers die dagelijks bezig zijn met het verzorgen van de planten, de rest maakt heerlijke pizza’s en salades. De pizza’s worden bereid in houtovens en je kunt jouw pizza in de gaten houden, want The Herb Garden heeft een open keuken. 

It's all about the details

Leuk detail: de ingrediënten die ze niet uit eigen oogst kunnen halen, worden gehaald op de lokale farmers markets. Je herkent The Herb Garden aan het grote roze paard op rolschaatsen, dat voor het restaurant staat. 

Wil je meer toffe concepten aan de Noordzee leren kennen?