Gemist? Het nieuwe Food Inspiration Jaarboek 2015 is verkrijgbaar! Vol trends, inspirerende foto's, cijfers en meer..

De jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers, conceptontwikkelaars, studenten en foodserviceprofessionals.

Sinds 2009 is het Food Inspiration Jaarboek dé inspirationele page-turner voor de foodserviceprofessional. Een boek boordevol inspirerende concepten, trends die volgend jaar niet op je radar mogen ontbreken en een overzicht van de omzetcijfers van de foodservicemarkt.

Thema dit jaar: reinventing traditions

Traditie is hip. We mogen onze handen weer vuil maken. We verkiezen imperfectie boven gestandaardiseerd. Het branden van koffie, het brouwen van bier, het bakken van brood, het fermenteren van groente, het beenhouwen van vlees. We leren weer hoe onze oma’s en opa’s het eten bereidden. Waarom? Omdat het smaakt. Omdat het voldoening geeft. Omdat je er een business mee kan bouwen. Het is tijd voor reinventing traditions.

Het Food Inspiration Jaarboek:

• Algemene beschouwing van 2015
• De trends voor 2015
• 3x mini cityguide
• Inspirerende foto's
• Overzicht foodservice omzetcijfers 2014
• 192 pagina's inspiratie

Bestel het jaarboek in onze webshop