Zon, caipirinhas en samba: het leven van een trendwatcher in Rio. @IdoEssed vertelde erover tijdens de #fidays

We mochten al eerder een klein beetje mee snoepen van Ido Essed’s avonturen in Rio de Janeiro. In augustus vertrok Ido naar de stad van de samba om als trendwatcher de Braziliaanse keuken te ontdekken. Tijdens de Days stond Ido – natuurlijk inclusief caipirinha - op het podium om zijn culinaire bevindingen met ons te delen. 

When my baby smiles at me...

Begeleid door maar liefst vier ‘Braziliaanse schonen' volgde Ido zijn weg naar het podium. Dat de winnaar van #bestjobinfood tijdens zijn reis niks te klagen had, spatte niet alleen af van zijn entree, maar meer nog van de verhalen en foto’s die hij meenam. Van rondleidingen door de favela’s tot diners in sterrenrestaurants, caipirinhas en biercocktails; alles komt voorbij. Een ervaring die zijn passie voor eten alleen maar meer heeft aangewakkerd. 

Benieuwd hoe Ido de Food Inspiration Days zelf heeft ervaren? Lees het op zijn eigen blog stoervoer.comTip: Waan je even de Copacabana en bekijk Ido’s dagelijkse verhalen tijdens #bestjobinfood hier:
Dag 1
Dag 2
Dag 3 & 4
Dag 5
Dag 6