WAT?! We zoeken ondernemers in de wereld van eten, drinken en slapen om ons WATpand te versterken!

Is jouw start-up op zoek naar een werkomgeving die past als een jas? Of ben je al langer bezig en is je onderneming klaar voor de volgende stap? Dan hebben we 240 vierkante meter inspirerende bedrijfsruimte ter beschikking voor jou! 

Wat is WAT? 

Onder één dak bevinden zich vijf bedrijven die samen hét adres vormen voor alles wat gastvrijheid en ondernemerschap ademt in Nederland.

WAT staat voor Working Apart Together

We werken samen, maar ook apart. Waar we kunnen versterken we elkaar, maar we zijn niet met elkaar getrouwd.

WAT bieden wij?

Een bedrijfsruimte van 240 vierkante meter om al je activiteiten, kennis en inspiratie naar een hoger platform te tillen. Geschikt voor maximal 12 personen. We delen diverse faciliteiten, zoals het restauratieve Grand-Café en onze inspandige vergaderzalen. (200 m2) Maar vooral ook 80 inspirerende mensen met wie je kan brainen om je eigen bedrijf beter te maken. 

Geïnteresseerd? Neem contact op met een van onderstaande personen of bel met Karin Scholte: +31 (6) 1057 1928