Een imposant, betonnen blok aan de Maas of toch een smaakvol designhotel? Nieuw: @nhowrotterdam

Steeds vaker zie je de wereld van eten, drinken en slapen samenkomen met kunst en design. Het pas geopende nhow hotel in Rotterdam is daarvan een mooi voorbeeld. Behalve dat zowel het gebouw als het interieur is ontworpen door architect Rem Koolhaas, is er een permanente expositie van - wisselende - lokale kunstenaars die ieder op hun eigen manier Rotterdam vertolken. Verder vind je door het hele gebouw projecties, kunststukken en goudkleurige accenten, in mooi contrast met de betonnen en metalen basis van het hotel.

Nhow heeft 23 verdiepingen en 278 kamers, waarvan zes Horizon suites op de 23ste verdieping. Een prachtig uitzicht over de stad en de haven gegarandeerd. Ook in Milaan en Berlijn zijn nhow hotels te vinden.

De Rotterdam
Het hotel is gevestigd in het pas geopende, imposante gebouw De Rotterdam, dat 44 verdiepingen telt en in 1998 al ontworpen werd door Rem Koolhaas met zijn architectenbureau OMA. Behalve het hotel vind je in het gebouw kantoren en appartementen. De gevel van het 150 meter hoge gebouw is volledig van glas.