De genomineerden voor de wedstrijd 'Beste Groenterestaurant 2014' zijn bekend!

Wat wordt het beste Benelux Groenterestaurant van 2014? Vandaag werden de vier genomineerde restaurants uit Wallonië, Luxemburg en Nederland bekend gemaakt die mogen strijden om de titel ‘Benelux Groenterestaurant 2014’:

Genomineerde restaurants in Nederland:
 

Genomineerde restaurants in Vlaanderen:

 
Genomineerde restaurants in Luxemburg:
 
 
 
Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de site van Denkgroenten en eind oktober, begin november wordt de winnaar bekend gemaakt. 

Een professionele jury onder leiding van groentekok Frank Fol zal de restaurants één voor één bezoeken en beoordelen. Uiteindelijk zal de jury één grote winnaar uit elke regio kiezen. Het publiek kan middels stemmen 25 procent van de uiteindelijke beoordeling beïnvloeden. Bovendien wordt er dit jaar een speciale prijs uitgereikt voor het restaurant dat het lekkerste groentegerecht voor kinderen maakt.

Vorig jaar hebben restaurant Niven in Rijswijkrestaurant Volta in Gent en restaurant La Distillerie in Bourglinster gewonnen. Wie zal zich binnenkort scharen in het illustere rijtje van beste Groenterestaurants?