Op 15 juni komt de fermentatiemeester himself Sandor Katz naar Nederland. Christiaan Weij (Verrot Lekker) en Meneer Wateetons (Over Rot) organiseren daarom samen met Keukengeheim een speciale editie van het fermentatiefestival ROTZOOI in Amsterdam.

Fermenteren is toch rotwerk? Ja en nee. Het is helemaal niet zo moeilijk, maar het luistert wel nauw. Bekende en minder bekende chefs wereldwijd scharen zich achter de fermentatiebeweging, en zij volgen stuk voor stuk de leerschool van Sandor Ellix Katz die met The Art of Fermentation hét standaardwerk heeft geschreven over fermentatie.

Leer meer

Op deze special edition van ROTZOOI kan je kennis vergaren en delen over dit hot topic. Met lezingen en workshops (o.a. van Katz zelf) wordt je helemaal op de hoogte gebracht van hoe het er in de wondere wereld van fermentatie voorstaat. Natuurlijk is er ook ruimte voor heerlijk en bijzonder eten, met als afsluiting een diner van de hand van gastchef Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel).

Meer informatie en kaarten zijn te vinden op www.rotzooi-festival.nl