Espresso cups zijn mateloos populair, maar het feit dat ze slechts een keer gebruikt kunnen worden is niet meer van deze tijd. Dat vindt WayCap ook.

Herbruikbare cup

WayCap biedt roestvrijstalen cups aan die geschikt zijn voor alle apparaten. Dubbel duurzaam eigenlijk, want de cups zijn niet alleen navulbaar, maar ook nog niet kapot te krijgen. Volgens WayCap bespaar je tot 85% door het gebruik van navulbare capsules. Interessant is ook dat je op deze manier je eigen espresso blend kan creëren.

Duurzaamheid kent geen tijd

Dat we bedachtzamer moeten omspringen met moeder natuur en al het moois wat zij ons te bieden heeft is een bekend riedeltje. Maar toch is het altijd verfrissend om te zien hoe kleine initiatieven als WayCap blijven innoveren op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn natuurlijk niet de eerste die navulbare cups introduceren, maar wel de eerste met zo veel oog voor detail en design. Het oog wil ook wat, in the end.