Een sterk merk begint bij jezelf. Ondernemers die dat niet door hebben, hebben de boot gemist. #Trendreport2017

Consequent, transparant, sympathiek en authentiek. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet.

Get personal

Marketeers moeten meer dan ooit duizendpoten zijn en moeten verschillende gesprekken tegelijk kunnen voeren. Wat dat betreft is marketing meer gaan lijken op de horeca. Waar de ober immers een andere rol heeft bij de zakenlunch aan tafel drie, dan bij het verliefde stelletje aan tafel negen.

De nieuwe aanpak heet customer centricity. Inzicht hebben in de persoonlijke wensen en behoeften van je klanten om daar betere antwoorden op te formuleren dan je concurrenten. Het adagium ‘horeca is theater’ is passé. ‘Horeca is Hollywood’ is de nieuwe leus.  

New commerce staat samen met nog tien upcoming trends voor 2017 and beyond in het Food Inspiration Trendreport 2017. Meer weten over dit essentiële marktrapport? De preview is helemaal gratis!