Trek de aandacht van je gasten en brouw je eigen botanische gin. Met de #TheLabBrewer heb je binnen 5 uur resultaat!

Wie wil dat nou niet? Je gasten een gin serveren die je net daarvoor zelf hebt staan brouwen. Dit kan nu dankzij The Lab Brewer, een brouwtoestel bestaande uit een reservoir, een trechter en een opvangvat, met daaromheen een eikenhouten frame.

Botanische huisgin

Gebruik voor het maken van je huisgin de juiste botanicals (kruiden). De trechter vul je met de botanicals en het reservoir met basisgin, nu kan het proces beginnen. Na vijf uur is je eigen gemaakte gin klaar om geserveerd te worden. De gebruikte kruiden bepalen de smaak van je gin, waardoor elke gin een eigen karakter heeft. Op de website van My Lab Story vertelt Dries Dauwe - brein achter The Lab Brewer - hoe het brouwtoestel werkt. Geïnspireerd op de cold brew koffie, is The Lab Brewer voornamelijk gericht op het maken van gin.

Dries laat in een video zien hoe The Lab Brewer precies werkt.