Restaurant Nobelhart & Schmutzig werkt alleen met ingrediënten uit de buurt van #Berlijn. Bekijk de video!

Koken met enkel en alleen producten uit de omgeving van Berlijn. Bij Nobelhart & Schmutzig noemen ze het het zelf "vocally local". Wij nemen het graag van ze over! Chef-kok Micha Schäfer beperkt zich tot het gebruiken van ingrediënten uit de buurt, zo prikkelt hij zijn creativiteit en komen de meest bijzondere gerechten tot stand.

Nobelhart & Schmutzig

In no time bereikte het restaurant een van de kopposities binnen de Berlijnse gastro-scene. Radicale regionaliteit met een goede portie rock ’n roll voert hier de boventoon. ''We are serving very valuable dishes. I don't talk moneywise, but emotional wise and ethic wise', aldus eigenaar en sommelier Billy Wagner.  

Bekijk de video die wij maakten bij Nobelhart & Schmutzig

Lees meer over Berlijn in het nieuwe magazine!