Voel je als een local en leef als een local! @YAYS_AMS is een nieuw travel & stay concept waar de gast zich een kan voelen met de buurt.

Yays is een reeks van appartementen in historische en industriële gebouwen in Amsterdam. Alle appartementen worden gehost door een conciërge en ander personeel dat allemaal in de buurt woont waarin het appartement gevestigd is en de historie en cultuur hiervan kennen. 

Lokaal karakter

Om het lokale karakter te stimuleren, maakt Yays deals met bedrijven uit de verschillende buurt om producten van dichtbij te promoten. Zo prijkt er bier van brouwerij ’t IJ in de koelkasten van Yays Oostenburgergracht en drink je er enkel KAFFA koffie.

City travel generation

Het concept van Yays richt zich op de nieuwe ‘city travel generation’ die op zoek is naar interactie en stedelijke rust tegelijk. De focus van het nieuwe hotelconcept ligt daarom niet op stadscentra, maar op de kleurrijke, rustige wijken eromheen en hun ‘hidden treasures’. Entrepreneurs in deze wijken profiteren van dit toerisme

Bickersgracht 1, Zoutkeetsgracht 116 & Oostenburgergracht 73
www.yays.com