Ben jij de Sigmund Freud van de food & hospitality? Doe de test!

De volledige quiz kun je vinden in het magazine, maar hier alvast een teaster: Het is zaterdagavond en je zaak is ramvol bezet. Een groepje van drie personen komt binnenlopen om te dineren. Wat doe je?

A. Je maakt eerst af waar je mee bezig bent. Daarna loop je naar het groepje toe om ze hartelijk uit te nodigen om aan de bar te wachten tot er een tafeltje vrijkomt. Hoelang dat duurt weet je niet precies, maar het eerste drankje is van de zaak.

B. Hier heb je geen tijd voor. Je personeel vliegt van hot naar her en zelf probeer je alle zeilen bij te zetten. Na de groep een tijdje vertwijfeld te hebben laten staan, snel je naar ze toe om vluchtig te zeggen dat je vol zit. Volgende keer beter.

C. Vol of niet, er staat altijd iemand paraat die de deur in de gaten houdt. Uiteraard is je zaak ingericht op gasten die even moeten wachten. Je verwacht dat er binnen een half uur een tafeltje vrijkomt en biedt het groepje in de tussentijd een drankje aan in de loungehoek.

Wat is je antwoord? Klik hier om de volledige test te doen en misschien ben jij wel Dr. Hospitality! Of ben je Dr. Phil in opleiding? Of wie weet kan hondenfluisteraar César Millán nog een puntje zuigen aan de manier waarop jij op emoties van de gast in weet te spelen. Who knows!