Foodfotograaf a la minute. @apicbase als fotostudio voor in de professionele keuken.

Een volautomatische fotostudio voor in de professionele keuken: de APIC.studio . Gebaseerd op een idee van Kim Rothuys en Julien Burlat, chef-kok van restaurant Dôme in Antwerpen.

Je plaatst je gerechten in de mini-fotostudio, de LED-lampen zijn sterk genoeg om elke foto de juiste belichting te geven. Het apparaat laadt de foto’s direct op naar je persoonlijke account. Het idee is dat chefs op deze manier een eigen visuele portfolio kunnen opbouwen van hun creaties.

Chefs Revolution

Tijdens het culinaire event Chefs Revolution, georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer en het team van Port Culinaire, werden de creaties van de aanwezigen chefs vastgelegd. Bekijk ze hier

Signature dishes

De culturele identiteit van iedere chef op het event zag je gespiegeld in de stijl en ingrediënten op het bord. Van Italiaanse traditie tot culinaire rijkdom uit Azië; gedreven door creativiteit werden de mooiste gerechten gepresenteerd.