Plofcourgettes & pompoenknallers @DynamicFood #DutchDesignWeek

Dynamic food presenteert zich voor de 3e keer op de Dutch Design Week in Eindhoven. Bewustwording van de waarde van eten staat dit jaar centraal.

‘Als iets geen prijs heeft is het niets waard!’ Een quote uit de marketingsector die precies duidt waar ons economisch systeem op gebaseerd is. Toch wordt ons eten in groten getale verkocht door middel van kiloknallers, voordeelverpakkingen en prijspakkers.

Plofcourgettes & Pompoenknallers

Tijdens het programma op de Dutch Design Week vind je alle aspecten van het voedselsysteem terug op een braakliggend terrein op Strijp-S. Van het ver­bouwen van groenten, het bereiden van voedsel en het eten ervan, tot en met het effect van voedsel op het landschap. Er zijn diverse lezingen en een expositie met verschil­lende producten uit de productlijn. In de kas waar tijdelijk het eetcafé is gevestigd kun je gedurende de hele Dutch Design Week genieten van een divers en bovenal lokaal menu!

Stijp-S | Open-up festival

Dynamic Food werkt samen met Woonbedrijf. Tijdens de Dutch Design Week is dit te vinden onder de naam Open-Up festival. Je vindt deze woningbouwcoöperatie op dezelfde locatie als Dynamic Food. Hier krijgen bewoners van toekomstige nieuwbouw inspraak op hun nieuwe woning, in het bijzondere project: Space-S.

 

Wanneer: 18 t/m 25 oktober Dutch Design Week Eindhoven
Locatie: Strijp-S
Voor meer info: check de website!

Fotografie en concept: Annelou van Griensven & Boris Lutters