Onze Vlaamse blogger @Jannewellens over goesting en meer nog over het niet vervullen van die persoonlijke behoefte

Hi, ik ben Janne, trend- en travel expert, nieuwsgierige alleseter en reisverslaafde zot. Ik watertand van alles wat eetbaar is, bezwijk bij elk nieuw drankje. Geef mij geen boterham met choco, maar een crunchy sprinkhaan alstublieft.

Ik ben een dromer en telaatkomer, tevens een fantasierijke schrijver. Met een diploma trendwatching in de ene hand en een portie doorzettingsvermogen in de andere ben ik dapper op zoek naar een job, hoeraaa! De nabije toekomst is voorlopig lekker spannend en mysterieus. Maak mij 's morgens wakker voor een spontane citytrip, droge humor of een verwarmende thee. Aan auto’s doe ik niet mee, momenteel spaar ik voor een vliegtuig, daar kun je al eens ergens mee geraken.

Mijn all time inspiratiebronnen zijn simpelweg mensen en hun unieke gedrag. De enterpreneurship scene intrigeert me en wie weet start ik binnenkort zelf wel iets up - slechtste woordspeling in jaren.  

Lees hier heel de blog van Janne.