Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Goodbye #bestjobinfood
‘Vandaag is m’n laatste volle dag. Morgenavond vlieg ik alweer terug naar het regenachtige Nederland, dus moeten vandaag alle zeilen bij om er het maximale uit te halen.’ Het dagboek van de laatste dagen van Ido Essed in Rio de Janeiro tijdens #bestjobinfood! 

2. One to watch!
Er heerst een ware foodtruck madness. En nu mogen we er ook al van genieten op groot scherm. In de komedie 'Chef' wordt de bekende chef-kok Carl Casper ontslagen na een akefietje met zijn baas. In de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden, koopt Carl een oude truck die hij omtovert tot culinair paleis en gaat op reis. Bekijk de trailer hier!

3. Blog: LinkedIn geheimen
LinkedIn leeft als nooit tevoren en ze blijven vernieuwen. Dat is mooi, want het is een goed middel om je online zichtbaarheid te vergroten, zeker met tools waarvan je het bestaan misschien nog niet wist. Vijf tools van LinkedIn die je nog niet wist… of nog niet gebruikt! Lees het hele blog van Sabine van Wylick hier.

4. Stoffig menu
Onder normale omstandigheden zouden we nogal teleurgesteld zijn wanneer we een bord gebakken eieren onder onze neus gedrukt kregen en deze later van stof gemaakt blijken te zijn. Maar deze fotoserie van fotografe Victoria Ling maakt een hoop goed. Designer Anna Lomax zorgde voor het nodige naaiwerk en Ling schoot de prachtige plaatjes. Bekijk ze in het artikel.