Octopus bereiden of platvis fileren? Met de Visbijbel van @BartvOlphen wordt het een fluitje van een cent.

Vis eten is een feest volgens visexpert Bart van Olphen. Maar alleen gevangen door mensen die geven om hun vangst en de zee! De Visbijbel is een boek voor hen die net zo gek zijn van vis als Bart. 

Win de Visbijbel

We geven drie exemplaren van de Visbijbel weg.

Wat moet je doen om te winnen?

Mail jouw favoriete visgerecht met je naam en adresgegevens naar redactie@foodinspiration.nl onder vermelding van ‘Winactie Visbijbel’ en maak kans op de Visbijbel!

Over de Visbijbel

Bart laat je kennis maken met veelvoorkomende soorten vis op de Europese markt. Verder bevat het boek meer dan 90 basisbereidingen, traditionele visrecepten en goede tips die het maken van een duurzame keuze in vis een stukje makkelijker maken.

Leer de basistechnieken
Aan de hand van duidelijke instructies en foto’s leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken.

Fish Tales

Al meer dan tien jaar zet Bart zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn bedrijf Fish Tales handelt alleen in vis waar geen ‘luchtje’ aan zit. Zijn eerdere kookboeken ‘Fish Tales’ en ‘Het Nederlands viskookboek’ werden bekroond met een Gourmand-award en een Gouden Tulp. Ook op Instagram is Bart een hit met zijn 15 seconden receptvideo's. Heeft Bart's video jou geïnspireerd voor een visrecept? Stuur deze dan in en maak kans op een exemplaar van de Visbijbel.