This is the cutest soap that you will steal from a hotel. Enjoy it. - Humor als bedrijfsfilosofie @chicbasic

Chic & Basic biedt een unieke mix van luxe- en basic accommodaties voor reizigers in Madrid en Barcelona. De keten biedt verschillende types hostels, appartementen en hotels door heel Barcelona. Het is voor zij die op zoek zijn naar een plek om te slapen in de levendige stad zonder de behoefte aan teveel extravaganza. 

Chic & Basic Born
Zo is het gebouw van Chic & Basic hotel Born aan de Carrer de la Princesa 50 meer dan honderd jaar oud met spectaculair hoge plafonds. Op weg naar je kamer neem je smalle trappetjes die onverwachte draaien maken. De kamers hebben iets weg van een kameleon: je kunt de kleur veranderen afhankelijk van je humeur. Zelfs de lichten in de gangen van het hotel passen zich hierop aan.

Chic & Basic Ramblas
De locatie van het Chic & Basic hotel aan de Ramblas is juist ingericht naar de jaren zestig. Elke verdieping vertegenwoordigd een deel van Barcelona’s cultuur in de 1960’s welke vertaald worden in grote foto’s aan de muur en kleine details in het interieur.

Humor
Humor is een essentieel deel van de Chic & Basic filosofie. En het werkt! De slogans op hun doucheproducten en –gordijnen zorgen ervoor dat je je dag gegarandeerd met een lach begint.

4x W
Wie: Chic & Basic
Wat: Hostels, hotels & appartementen
Waar: Door heel Barcelona
Website: www.chicandbasic.com