Iedereen heeft er 1: een misfit cup. Een mok op kop die je niet meer gebruikt, maar ook niet weggooit. Ruilen!

Dit weekend verzorgt het creatieve duo achter Steinbeisser voor het vierde jaar op rij Steinbeisser's Experimentele Gastronomie in Amsterdam. In samenwerking met het Lloyd hotel en de Culturele ambassade in Amsterdam wordt er van vrijdag 18 t/m zondag 20 juli een vegan 5-gangendiner geserveerd door chef Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel, Nijmegen).

Ruil die mok
Deze editie host Steinbeisser het Misfitcup Liberation project van Michael J. Strand. Is er een kop, beker of mok die je eigenlijk al lang niet meer gebruikt, maar nog steeds kastruimte in beslag neemt en die je - om wat voor reden dan ook - niet weggooit? Dan is dit de kans om die kop te ruilen voor een bijzonder exemplaar van Michael J. Strand. 

Voor zondag zijn nog kaarten beschikbaar! Check de website voor meer informatie en andere events in de Steinbeisser agenda.