Het thema van de #fidays is bekend: Reinventing traditions! Omdat we traditie en ambacht weer massaal omarmen.

We zien – vooral onder jonge mensen in Noord-Europa – een grote belangstelling voor traditionele bereidingswijzen en ambachtelijke werken. Het branden van koffie, het brouwen van bier, het bakken van brood, het fermenteren van groenten, het beenhouwen van vlees – heel veel jonge professionals protesteren op deze manier tegen de vervlakking van de smaak en de globalisering van de voedselsystemen.

Tijdens de Food Inspiration Days zetten we de schijnwerpers op reinventing traditions door een uitgekiend programma van inspiratie te bieden, een combinatie van jonge entrepreneurs en vakmensen, chefs, trendwatchers, motivators en multimediale presentaties en proeverijen. 

Early birds
De Food Inspiration Days zullen dit jaar plaatsvinden op 20 en 21 oktober in het Evoluon in Eindhoven. Voorgaande edities waren binnen no time uitverkocht. Bestel daarom nu alvast je kaarten en zorg dat je de FI Days niet mist! Houd de website in de gaten voor meer informatie over de sprekers en het programma en bekijk de aftermovie van vorig jaar nog eens.