Oude vs. nieuwe sterren tijdens de kookworkshop van Cees Helder en Jacob-Jan Boerma.

Op zaterdag 14 juni bundelen Cees Helder - de eerste chefkok in Nederland met drie Michelinsterren - en Jacob-Jan Boerma - de nieuwste Nederlandse chef met drie sterren - hun kennis, ervaring en specialiteiten. In het Miele Culinary Institute geven zij samen een workshop voor kookliefhebbers.

Oud vs. Nieuw
Tijdens de workshop geven de twee topchefs je een kijkje in de keuken van de biologische keuken van Boerma, sterrenchef van restaurant de Leest, en de klassieke keuken van Cees Helder. Er wordt afgesloten met een zelfgemaakt viergangendiner.

Workshops
De workshop is onderdeel van een drietal workshops die Cees Helder verzorgt. Topchef Erik van Loo ging Boerma al voor. Benieuwd naar de derde ‘friend’ van Cees Helder en de vele andere workshops die Miele verzorgt? Houd dan de website in de gaten.

Datum: Zaterdag 14 juni
Locatie: Miele Inspirience Centre, De Limiet 2, Vianen
Kosten: 125 euro p.p.
Website: miele.nl