Met piepende bandjes richting Ede voor foodtruckfestival Eten op Rolletjes op 7, 8 en 9 juni.

Foodtrucks zijn hot. Naast De Rollende Keukens van 28 mei tot en met 1 juni in Amsterdam en Utrechts festival Trek van 6 tot en met 9 juni, kunnen we ons ook met piepende banden naar Hoofdstad van de Smaak Ede begeven. Op 7, 8 en 9 juni wordt het Openluchttheater gevuld met mobiele restaurantjes tijdens de eerste editie van Eten op Rolletjes. 

Streekgerechten
Foodtrucks, kraampjes, bands en artiesten. Het foodfestival is gebaseerd op De Rollende Keukens en krijgt dezelfde picknick-achtige uitstraling. In het kader van Ede Hoofstad van de Smaak 2014 worden er vooral streekgerechten klaargemaakt in de rollende keukentjes. 

Datum: 7, 8 en 9 juni 2014
Locatie: Openlucht Theater, Van Pabstlaan 1, Ede
Prijs: Gratis
Website: Hoofdstadvandesmaak2014.nl of via facebook