Rootz uitgeroepen tot winnaar van Bier aan Tafel Trofee 2014 tijdens de Nationale Bierlunch bij @StorkAmsterdam!

Dinsdag 20 mei is tijdens de Nationale Bierlunch bij Stork Amsterdam de Bier aan Tafel Trofee uitgereikt aan Roland Meerlo en Patrick van Aller van café restaurant Rootz. Het Biergenootschap der Lage Landen reikt deze onderscheiding jaarlijks uit aan het restaurant dat de beste bier-spijscombinaties presenteert.

'Rootz brengt een bierige beleving, waar sfeer, bediening bierkaart en eten volledig met elkaar in overeenstemming zijn. De bier en spijs combinaties zijn altijd raak.' Zo oordeelt het Biergenootschap. Op de menukaart zijn bij ieder gerecht twee verschillende biersuggesties te vinden. De een aanvullend, de ander contrasterend.

Zestien horecabedrijven streden om de trofee, die dit jaar voor de zesde keer werd uitgereikt. Onder de finalisten bevonden zich naast Rootz, ook Dvars (Amsterdam), Jopenkerk (Haarlem), De Dorpsherberg (Ospel), Degust (Hoogeveen) en Eetcafé Den Hoek (Zundert).