We houden een #foodderby tussen Nederland en België. Maak jij het beste voetbalgerecht? Doe mee!

Food Inspiration houdt van voetbal. En van inspirerende gerechten. Deze twee hebben we samengevoegd in de allereerste Food Derby van de lage landen. Doe mee met jouw voetbalgerecht en wie weet win jij de cup en bovendien een stagedag met verzorgd diner voor twee bij een topchef?

Voor wie?
Alle chefs en koks uit België en Nederland die net zo gek van voetbal zijn als wij!

Wat moet je doen?
Bedenk op basis van een wereldgoal gemaakt tijdens een WK een gerecht. Stuur ons een foto of video van je gerecht met een korte uitleg over je creatie, de ingrediënten die je hebt gebruikt en op basis van welke wereldgoal jouw recept is geïnspireerd.

Winnen!
Op maandag 7 juli spelen we onze finale Nederland België op locatie. Volg #foodderby en Foodderby.eu voor updates over de wedstrijd. Wie zal winnen? De Rode Duivel of de Oranje Leeuw?