Je eettafel verhuren aan vreemden? @EatWith is op weg om de Airbnb der supper clubs te worden

‘Meet amazing people, eat great food and enjoy unforgettable experiences!’ Dat is de slogan van de nieuwe marktplaats voor diners. Met EatWith tover je je eigen huis om in een privé restaurant en verhuur je je keukentafel aan vreemden. Hetzelfde idee als het populaire Airbnb dus, maar dan met een culinaire twist.

Flavor tripping party
EatWith is een wereldwijde gemeenschap die iedereen uitnodigt om te dineren in de huizen van mensen uit alle hoeken van de wereld. Volgens het concept kan iedereen zowel een kok als gast zijn. Op de website van EatWith presenteren de thuiskoks hun maaltijden voor gemiddelde prijzen van twintig tot vijftig euro per persoon. De setting verschilt per diner; van een 'flavor tripping party' in Cologne tot een zesgangen 'Brazilian cooking experience' in São Paulo.

Inmiddels kun je al kennismaken met de keukens van lokale bewoners in dertig landen. Benieuwd? Check de website.