Luxe overnachten in ruil voor tweets? @SandtonHotels zoekt Social Reporters

We tweeten en liken wat af. Wat nou als je hier een 2-daagse hotelovernachting voor kunt ontvangen als beloning? Binnenkort start hotelketen Sandton met het inzetten van Sandton social reporters. Deze Social Reporters mogen, in ruil voor een aantal activiteiten op social media, twee nachten verblijven in een Sandton hotel, inclusief ontbijt en een driegangendiner. En dat doe je natuurlijk niet alleen; als social reporter neem je je partner, vriend of vriendin kosteloos mee. 

Tegenprestatie
Als tegenprestatie verwacht Sandton de volgende activiteiten op social media:

  • 2x daags een foto op Facebook en Twitter
  • 2x daags een bericht met #slapenbijsandton op Twitter
  • 2x daags een status update op Facebook
  • 1x een verslag van circa 400 woorden voor Sandton's weblog

Hoe werkt dat?
De campagne duurt van 8 april tot en met 13 juli 2014. In deze tijdsspanne plaatst de hotelketen iedere dinsdag – met uitzondering van het Paas- en Pinksterweekend – een oproep op Twitter en Facebook en op woensdag wordt de winnaar uitgeroepen. De volgende dag wordt de locatie bekend gemaakt en op vrijdag slaapt de Social Reporter al in het desbetreffende Sandton hotel.

Aanmelden kan via Facebook of via een tweet met #slapenbijsandton.