De Lasloods @NDSM_werf krijgt een nieuw leven! @Stedenfabriek kan hierbij wel wat hulp gebruiken. Iets voor jou?

Ondernemende pioniers opgelet! De Stedenfabriek start een co-creatie proces samen met Mediawharf Monumenten BV. Ze onderzoeken hoe ze het Rijksmonument de Lasloods op de NDSM Werf een nieuw leven in kunnen blazen. Hiervoor zijn ze op zoek naar enthousiaste ondernemers met toffe plannen voor de herbestemming van het monumentale pand.

Lasloods en NDSM 
Vroeger werden in de Lasloods grote halffabricaten gelast tot enorme scheepsrompen. De monumentale loods ademt nog de sfeer van toen. De werf van de Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij (NDSM) ligt direct aan het Amsterdamse IJ. Niet lang geleden werden hier nog schepen gebouwd. 

Lijkt het je wat om mee te helpen aan dit project?

Informatie Event? 7 april 2014
Aanmelden? Tot 28 april 2014 vóór 10.00 uur
Co-Creatie Events? 20 en 21 mei 2014

Meer informatie over het traject, toelichting en het inschrijvingsformulier zijn te vinden op hun website.