Voor in de agenda: @EetbaarRdam organiseert een inspiratiedag voor stedelingen met een boeren ambitie.

Eetbaar Rotterdam organiseert op zaterdag 29 maart a.s. de tweede editie ER Groeit. Dit is een inspiratiedag voor stadsmensen die stadsboer willen worden. Je leert hier van de meesters, de ervaren stadsboeren die de principes van de stadslandbouw in de vingers hebben. Van kippen houden op een balkon tot een eetbare groene oase op een voormalig rangeerterrein. Alles is mogelijk!

ER Groeit
Bij ER Groeit kun je workshops volgen over het beginnen met stadslandbouw. De workshops zijn ingedeeld in de volgende thema’s: grond, telen en oogsten. Er zijn ongeveer twintig workshops waar je uit kunt kiezen. Er is een uitgebreide informatiemarkt en je kunt lokale producten proeven. Tijdens het evenement worden de mogelijkheden besproken, bijvoorbeeld op welke manier het zo gezond, duurzaam en betaalbaar mogelijk is. Maar ook wat de belangrijkste wet- en regelgeving is en hoe je een samenwerking kunt opzetten.

Wanneer? Zaterdag 29 maart vanaf 10.00 uur
Waar? Grafisch Lyceum in Rotterdam
Toegang? Vóór 22 maart 12,50 euro, op de dag zelf 15 euro
Aanmelden? Check de website