Wetenschap meets gastronomie. @Rijnijssel en @WageningenUR organiseren op 24 maart 2014 de #FoodProfessionalDay

Innovaties in de wetenschap, kennis over de voedselketen en inspirerende initiatieven in gastronomie: dat is waar de Food Professional Day om draait. Op 24 maart 2014 organiseren de Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Wageningen UR dit event speciaal voor chefs, sous-chefs en ambitieuze koks niveau 3 en 4. Een dag waarop wetenschap, topchefs en de voedingsmiddelenindustrie elkaar ontmoeten, inspireren en stimuleren. 

Programma
Angélique Schmeinck gaat aan de slag met algen, Jonnie Boer en Professor Eddy Smit nemen de bezoeker mee in drie fermentatieprocessen en Peter Klosse spreekt over de gastronomische kracht van Nederland. Het programma varieert van lezingen tot masterclasses en een achttal optionele workshops. 

Kosten voor de geheel verzorgde dag bedragen €185,00 (incl. drankjes, lunch en certificaat van deelname). Bekijk de site voor meer informatie en het uitgebreide programma.