Het nieuwe culinaire landschap door chefs wereldwijd, tijdens @WGS_Tesi festival. @krommewatergang doet ook mee!

Op 20 januari aanstaande gaan vier weken World Gourmet Society Festival van start. Wereldwijd werken chefs mee om hun eigen interpretatie van de WGS-missie neer te zetten, oftewel ‘nieuwe culinaire landschappen ontdekken’. Ook Nederland doet mee! Sterrenchef Edwin Vinke biedt in zijn restaurant De Kromme Watergang een speciaal menu aan. Ook Vork & Mes participeert tijdens het festival met hun vegetarische menu, gemaakt van seizoensgroenten.

Andere deelnemende restaurants zijn onder meer: Tamarinde Group – Londen, Ministry of Crab – Colombo en Saüc in Spanje. Ben je niet in de gelegenheid één van deze restaurants te bezoeken? Laat je dan inspireren door de festivalgids die tijdens het evenement zal verschijnen. Hierin worden alle deelnemende restaurants met hun gerechten gepresenteerd.

World Gourmet Society
WGS is een wereldwijde club van liefhebbers van eten. Op LinkedIn telt de vereniging momenteel meer dan 15.000 leden. De WGS website brengt al deze food liefhebbers bij elkaar en biedt de mogelijkheid samen een uitgebreid gastronomisch profiel op te bouwen.