Het is herfst: koud en nat, tijd voor soep! Good old kippensoep of experimenteren met buitenlandse ingredienten?

Het wordt kouder, de bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en het is nat buiten. Herfst dus, lekker. De tijd van stamppot en soep.
Geheel in stijl met Het Nieuwe Nu is het tijd voor nieuwe soepen. De good old kippensoep zal zijn charme nooit verliezen, maar laat je eens verrassen door nieuwe ingrediënten en combinaties. Yin Yang soep van knolselderij en rucola bijvoorbeeld.

Yin Yang soep
Rucola wordt vaak als sla beoordeeld, maar het is eigenlijk een kruid. Als je kruiden blancheert en snel terug koelt wordt de kleur intenser en de smaak sterker. Een heel smakelijk uitgangspunt voor een bijzondere herfstsoep.

Of haal de warmte naar Nederland en experimenteer met buitenlandse ingrediënten.