Gaar na een lange meeting? @Postillionhotel introduceert Brainfood om de bekende dip tegen te gaan.

Vergaderen is topsport. En zo benadert Postillion Hotels deelnemers van zakelijke bijeenkomsten vanaf nu ook, als topsporters. Dat betekent gezonde voeding, op zorgvuldig gekozen tijdstippen. Langzame, in plaats van snelle suikers. En een goede balans tussen energizers en maaltijden. Dit alles om de concentratie te verhogen, en de 'after meal dip' te voorkomen. 

Rode biet-bleekselderij smoothie
Om je op het juiste moment een energieboost te geven en meer uit je dag te halen introduceert Postillion Hotels nu een aangepast menu, afgestemd op de zittend werkende professional. Het menu bestaat bijvoorbeeld uit een groot aantal energizers, zoals een rode biet-bleekselderij smoothie, dadel-vijgen bonbons met kokosrasp of bananenmuffins met kastanjes.

Thijs Merks, Algemeen Directeur van Postillion Nederland: 'Wij bieden onze gasten – wanneer zij dat op prijs stellen – een aangepast food & beverage-assortiment rond vergaderingen. Zo wordt de viennoisserie aangevuld met een aantrekkelijk aanbod met langzame suikers en een energizer of gezonde bonbon in de ochtend zorgen voor het omdraaien van het energieniveau, opgebouwd door het ontbijt.'