Tien chef-koks, twee dagen en maar één doel.

In de ‘Battle of the Giants’, initiatief van Cateringbedrijf MisterEnde, strijden chef-koks om de titel Culinaire Battle Master. Iedere chef-kok krijgt dezelfde streekproducten aangeboden en maakt hiervan, samen met één handlanger, een eigen gerecht. Zowel 13 als 14 juni zullen er tien chef-koks hun restaurant vertegenwoordigen en strijden voor de titel van Culinaire Battle Master. In het chique openluchtrestaurant op het Tricot terrein in Winterswijk zullen de gerechten worden uitgeserveerd.
 
Het publiek kan stemmen en bepaalt welke chef-kok de streekproducten het beste tot zijn recht laat komen. Beide dagen komt er een winnaar uit die zich daarmee direct plaatst voor de Culinaire Battle 2014. Bezoekers betalen entree en kunnen daarvoor de hele avond genieten van de gerechten van de verschillende chefs. Een muzikaal programma maakt de avond helemaal af.
 
Wil jij deze battle niet missen? Aanmelden kan via de site van Culinaire Battle.
 
Restaurants 13 juni
Mystery restaurant 
 
Restaurants 14 juni