Geen proefpakketje ontvangen? Het spijt ons, maar gelukkig heeft deze editie nog genoeg te bieden!

Wie er vandaag nog geen post heeft gehad, dan spijt het ons! We kregen zoveel aanmeldingen binnen dat we helaas niet iedereen blij konden maken.

Maar gelukkig is er nog meer te lezen, te kijken en te luisteren in de Multisensory Edition. We schrijven bijvoorbeeld over multisensorische restaurants die hun gasten een echte beleving meegeven op alle vlakken: geur, smaak, zicht en gehoor en gevoel. Of over de toekomst van 3D. We laten de 3D foto’s van Jan Bartelsman zien uit het kookboek Puurst van Jonnie en Thérèse Boer. En Kasia Vermaire schrijft over haar reis naar Sri Lanka, waar ze zag hoe allerlei specerijen groeiden.
 
Heb je geen 3D bril thuis liggen? Je kunt deze bij ons in de webshop bestellen tegen kostprijs van 3 euro. 
 
Heel veel plezier met deze editie en we horen graag wat je er van vindt!