Afgelopen maandag waren de #fipioneers te gast bij @Kapellerput en@HenriBV Hier de foto's!

Food Inspiration heeft een nieuw initiatief in het leven geblazen voor de Food Inspiration Pioneers. Eens per kwartaal hebben de Pioneers de kans om hun bedrijf open te stellen voor hun medepioneers. Afgelopen maandag 15 april hebben Harm van Beurden van de Kapellerput en Hans de Kruijf van Henri BV de aftrap gegeven.

Bij Kapellerput werden de Pioneers ontvangen in de vergaderzaal van de toekomst. Kapellerput is nét even anders dan gewone hotels, vergaderzalen en conferentiecentra. Hier speelt de natuur een belangrijke rol. Er kan vergaderd worden op de hei en er kan een presentatie gegeven worden op een open plek in het bos.
 
Bij voedselproducent Henri BV werd er dieper ingegaan op allergenen in ons eten. Het aantal mensen met voedselallergieën stijgt en hoe ga je daar nu op een goede manier mee om? Het familiebedrijf gaf de Pioneers een kijkje in de keuken en sloot af met een proeverij.
Benieuwd naar wat de Pioneers nog meer doen? Neem dan hier een kijkje.