Breng je drank tot leven met Mistystix

 

Droogijs doet het altijd leuk op feestjes, dat weten we. Maar droogijs is lastig in kleine hoeveelheden te verkrijgen, dus meestal is dit trucje voorbehouden aan de cateringbedrijven. Mistystix denkt daar iets aan te doen door een droogijseffect mee te geven aan een doodnormaal glas drank. Doordat de houder van de MistyStix gevuld is met droogijs reageert het wanneer het wordt ondergedompelt in een drankje. De MistyStix creëert dan een rookeffect op het glas en brengt een lichte tintel aan terwijl je drank tegelijkertijd wordt gekoeld. Droogijs is CO2 in vaste vorm en wordt koolzuur, zodra het in aanraking komt met een drankje. Je kunt het drankje gewoon veilig opdrinken, omdat het droogijs in een houder zit.
 
Voor meer informatie bekijk de site van MistyStix.