Snuif, drink en lik het 'zwarte goud' met de #fipioneers.

We laten de kou van de 'Food & Fairytales' in de Winterefteling achter ons en kijken rijkhalzend uit naar de lente. Op 27 maart aanstaande stappen wij op de fiets met onze driesterrenpioneers tijdens onze jaarlijkse inspiratie-opsnuif-trendtour. Na het succes van vorig jaar met de 'I Amsterdam'- trendtour, steken we dit jaar de landsgrens over en gaan we op bezoek bij onze zuiderburen. Een dag lang dompelen we ons onder in de Antwerpse gastvrijheid op zoek naar de nieuwste concepten en inspirerende ondernemers.  

Onze driesterrenpioneers hebben de uitnoding voor deze toffe trendtour al ontvangen en de aanmeldingen stromen binnen. Ben jij nog geen pioneer, maar wil je dit event eigenlijk niet missen? Bekijk dan hier hoe je zelf Food Inspiration Pioneer kunt worden. Je bent dan ook welkom op onze jaarlijkse meetings en de summercourse, kunt deelnemen aan Pioneers Proudly Present en ontvangt het Food Inspiration Jaarboek.

Nu hopen op mooi lenteweer en tot in Antwerpen?