If you can't beat them, blast them, dacht gastropub Craft&Commerce. Zij spelen yelp-reviews af op de wc. #andersdenken

Wat doe je als je restaurant of pub ontzettend veel negatieve reviews heeft op Yelp? Negeer je de reviews, of ga je de discussie aan? Gastropub Craft&Commerce bedacht iets anders: speel de reviews af op de wc. Als je naar de wc gaat hoor de audioclips van een aantal van de ergste reviews die de gastropub heeft gekregen. De reviews worden woord voor woord opgezegd in een andere context.

Een voorbeeld van een van de reviews: "Friet, te taai en te hard. Naar mijn mening niet ideaal. Als ik terug zou komen,
zou ik de frieten vervangen door iets anders. Je weet wel, net als het vervangen van een Amerikaanse poppendictator met een ander. Om uiteindelijk democratie te promoten of iets dergelijks. Kleed je als een hipster om erbij te horen en pronk met een New Yorks accent."