"Mensen willen op een plek zijn waar ze zich mee kunnen identificeren."

Food Inspiration ging langs bij Fred Bus, concept- en projectontwikkelaar bij Debuut (de bedenkers van onder andere Stan & CO en het vernieuwde Popocatepepl). Fred vertelt over Instagram. het is namelijk erg belangrijk dat er goede foto's van je horecaonderneming daarop staan. Het is het eerste contact dat de gast met jou horecazaak heeft. Het gaat niet alleen om  de binnenkant, maar ook om de buitenkant. 

Wat is nu echt belangrijk?

Volgens Fred is het heel belangrijk dat er een geschikt budget wordt neergelegd voor een goed lichtplan. Hij vind dat een horecaonderneming mooi uitgelicht moet worden. Daarnaast moeten toiletten ook erg verzorgd zijn, dat laat namelijk zien wie je onderneming is. En ook akoestiek, zorg dat er een prettige atmosfeer hangt in de horecaonderneming.