Zondigen wordt gezondigen bij SNCKBR in Amsterdam

Niet uit het vet

Bij SNCKBR in Amsterdam maken ze comfort food waar je ook mentaal kan van genieten. Je hoeft je echt niet schuldig te voelen als je hier een burger met frietjes bestelt, want  niet alleen zijn de desbetreffende frietjes bereid zonder dat de frituur eraan te pas komt, maar de burger kan net zo goed een volledig vegetarische Dutch Weedburger zijn, gemaakt van duurzaam zeewier. Niet alles is vegetarisch, maar alles is wel gemaakt van duurzame ingrediënten en altijd vrij van onzin.

 

Crowdfunding hit

Het publiek had al snel door dat SNCKBR het spelletje wel snapte, en was ook nog eens bereid om daad bij woord te voegen. Via Horecacrowdfunding.nl werd er meer dan 250.000 euro in het concept gepompt. Genoeg voor heel wat schaaltjes humus, en ook voor een tweede locatie aan de Kinkerstraat.

 

Duurzaam design

Ook de aankleding van SNCKBR laat zien waar ze hier voor staan. Het volledige interieur is gemaakt van natuurlijke materialen, en er is ook aanzienlijk meer groen te spotten dan in de gemiddelde snackbar op de hoek. We gaan met z’n allen een toekomst in waarin we meer aandacht moeten hebben voor hoe we met onze planeet omgaan, zeker ook op het gebied van eten en drinken. SNCKBR bewijst dat zelfs als we ons laten leiden door onze vetzucht, we dat nog steeds op een gezonde manier kunnen doen.

 

Foto via SNCKBR's Facebook