Onze hoofdredacteur @Hanssteenbergen wint de Media Inspiration Award 2016, uitgereikt door @media_facts

Dit werd bekend gemaakt tijdens het eerste Media Leadership Dinner van vakblad Mediafacts op dinsdag 15 november 2016. Van de bijna vijftig inzendingen bleven 21 kanshebbers over.

Er waren twee prijzen uit te reiken: de Media Leadership Award en de Media Inspiration Award. De Media Leadership Award werd uitgereikt aan Eugenie van Wiechen, CEO van de FD Mediagroep.

Media Inspiration Award

De jury meldde het volgende:
‘Hans Steenbergen is met een team jonge mensen de bedenker en drijvende kracht achter misschien wel het allerbeste niche-mediamerk van Nederland. Food Inspiration Magazine komt in vier talen en talrijke landen uit en verschijnt bij 70.000 abonnees wereldwijd. Hiermee heeft het merk de beschikking over een enorme database met namen, functies en e-mailadressen van professionals die werkzaam zijn in food en hospitality.’

- Foto Rogier Bos -

'Gaandeweg zijn steeds meer proposities ontwikkeld waardoor het merk is blijven groeien in termen van omzet, aantal medewerkers en impact. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijks tweedaags Food Inspiration congres met duizend bezoekers en een tweejaarlijks trendrapport als luxe papieren boek (€995,-), maar ook trendtours in tal van wereldsteden.'

De winnaars kregen een 3D kleuren geprint beeld van zichzelf, staande op een sokkel met ingegraveerde naam en award-aanduiding. Beide awards zijn voor het eerst uitgereikt. Mediafacts wil hiermee het leiderschap en ondernemerschap belonen dat (ook) in de mediabranche zo nodig is om als bedrijf te floreren.

Meer weten?

Lees het hele artikel op Mediafacts.nl